Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Διάσταση λόγων και έργων από τον Δήμαρχο Παλλήνης

Με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα παρατηρείται διάσταση λόγων και έργων από τον Δήμαρχο Παλλήνης κ. Αθ. Ζούτσο. Από το τέλος της περυσινής σχολικής χρονιάς και εντεύθεν, κάθε δημόσια τοποθέτησή του, όπως και των συνεργατών του, βρίσκεται στα όρια μιας άλλης πραγματικότητας. Και μάλιστα σε βαθμό που εξοργίζει τους πολίτες, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να αμφισβητούν ακόμη και τον τρόπο λειτουργίας της Δημοκρατίας.Από τα σχολεία της Δ.Ε. Παλλήνης ακούγονται από καιρό διαμαρτυρίες. Οι οποίες, όταν διασταυρώνονται με τις καταγγελίες για κακοδιαχείριση και τους ψιθύρους από το περιβάλλον του Δημάρχου για έλλειψη κονδυλίων, εντείνονται.


Τι περιμένει ο κ. Δήμαρχος για να τολμήσει να καταγγείλει συγκεκριμένα τους υπευθύνους της έλλειψης κονδυλίων; Πώς από τη μια διατυμπανίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να δουλεύουν τα σχολεία και όταν φθάνουμε στο διά ταύτα, διαπιστώνει χαμηλόφωνα, μήπως τον ακούσουν τίποτα κυβερνητικοί παράγοντες, ότι τα λεφτά δεν φτάνουν; Ποιοι ευθύνονται για τη μη αξιοποίηση του μισού εκατομμυρίου ευρώ από το πρόγραμμα Εξοικονομώ και δεν τους κατονομάζει ο κ. Δήμαρχος;


Περιμένουμε από τον κ. Δήμαρχο, παρότι αργά, ειλικρινείς και σοβαρές τοποθετήσεις σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο καίριο θέμα της συντήρησης και ανάπτυξης των σχολικών υποδομών.
Συζήτηση συντεταγμένη, άξια του επιπέδου ενός Δημοτικού Συμβουλίου.
Και αποφάσεις που δεν θα διστάζουν να καταγγέλλουν τη μνημονιακή πολιτική, που δίνει στο Δήμο Παλλήνης… 110.000 ευρώ για όλα τα σχολεία.
Και πράξεις που θα σέβονται και θα στηρίζουν το έργο των Συλλόγων Γονέων, οι οποίοι δεν διαμαρτύρονται από χόμπι, και μάλιστα το κάνουν αρκετά ευγενικά και διακριτικά, γιατί δυστυχώς έχουν ανάγκη την εκάστοτε δημοτική αρχή, μέχρι να καταλάβουν ότι τους κοροϊδεύουν.
Περιμένουμε από τον κ. Ζούτσο να μας πει ευθαρσώς και με ονοματεπώνυμο ποιοι ευθύνονται που δεν υπάρχουν χρήματα: Είναι μόνο τίποτα πονηρά ενδημικά τρωκτικά ή μήπως ευθύνονται και τίποτα τρικέφαλοι γύπες που ρημάζουν ασύστολα τη χώρα μας;
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
25/9/13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates